E-mark este supereroul meu!

Nu știu dacă tu ești căsătorit, nu știu cum a fost petrecerea ta dar eu simt că abia atunci când mi-am organizat propria nuntă am înțeles ce este stresul. Mai mult de atât, cred că atunci am redefinit conceptul de stres! Vrei să știi ce s-a întâmplat? Am făcut o greșeală cât China și un supererou m-a salvat!

Starea inițială → Stress level: Zen

Am intrat și eu în rândul lumii și am fost cerută în căsătorie. ❤️ Am răspuns cu DA-ul strigat din toți rărunchii și totul a fost perfect. Am anunțat familia și prietenii, cu toții s-au bucurat pentru noi și au vrut să vadă inelul de logodnă. Am povestit de cel puțin 10 ori cum s-au scurs acele momente (pe care ador să le retrăiesc de fiecare dată). După clipele de extaz a venit întrebarea: „Și pe când nunta?”.

La fel ca și cererea în căsătorie, răspunsul a fost spontan: încercăm de ziua lui tata (14 septembrie 2019). Dar vă anunțăm când avem totul confirmat! 😉

Încep pregătirile → Stress level: Normal

Aveam timp doar un an ca să punem totul la punct. Am ales să ne ocupăm de toate, fără ajutorul familiei sau al unui profesionist. Știam cum vrem să fie nunta, am stabilit tematica și de aici totul a mers destul de ușor.

Până aici toate bune și frumoase, știu. Pare că a fost o nuntă normală, lipsită de situații surpriză. Dar surpriză❗ S-a strecurat o greșeală. Cum ne place să ne complicăm singuri viața, vrând nevrând am făcut-o și eu când am zis că vreau să îmi fac singură invitațiile pentru nuntă.

Invitațiile pentru nuntă → Stress level: Medium

M-am apucat de căutat modele care să se potrivească cu tematica nunții și am ajuns la o listă scurtă de 30 de designuri pe care le puteam adapta. Într-un sfârșit am ales împreună un model, am decis ce trebuie să scriem și m-am pus pe treabă.

🤔 Dar observi ceea ce nu am observat noi? Nu știu, parcă eu și logodnicul meu am avut orbul găinilor. Dar vălul de ceață s-a ridicat de pe ochi cu ajutorul soacrei mele: „Dăriuța dragă, dar unde sunt data și locația?”

Invitația inițială – față

Invitații greșite → Stress level: Terrified and Petrified

Știu ce gândeși: „Dar de ce te-ai speriat așa, doar nu le-ai printat încă, nu?” Aș fi vrut ca răspunsul la această întrebare să fi fost nu. Toate cele 250 de invitații au fost printate dar să privim partea bună a lucrurilor: nu au fost trimise încă invitaților. Deci trebuia să caut o soluție:

👎 Le arunc și fac altele, cu modificările de rigoare. Nu era cea mai bună soluție. În primul rând, aruncam o sumă de bani pe geam. În al doilea rând, ar fi trebuit să arunc atâția copaci la gunoi și nu mă simțeam deloc bine cu asta.
👉 Le trimit așa și precizez fiecărui invitat în parte când și unde are loc nunta. Nu suna bine deloc. Dacă uitam să spunem cuiva sau dacă uitau ei ce le spuneam (mai des se întâmplă a doua situație).
👍Le modific pe cele existente deja. Soluția ideală. Dar cum modific eu frumusețe de invitație astfel încât să pară că este din aceeași poveste? Și aici a apărut supereroul meu: E-mark de la Colop.

E-mark salvează situația → Stress level: Bob Marley

Mi-am adus aminte de acest dispozitiv pe care l-a cumpărat nașul meu. Sincer, nici nu știu dacă a avut timpul necesar ca să îl testeze și am apărut eu cu o propunere de nerefuzat: îl testez pe invitațiile mele de nuntă! Ochii mei de cățeluș 🐶 și faptul că își ajută viitoarea fină au fost de ajuns ca să îmi împrumute ștampila electronică.

Am citit mai întâi instrucțiunile, am văzut cum funcționează din video-uri și m-am apucat de treabă. Pașii până la printarea informațiilor au fost atât de simpli:
1️⃣. Trebuia să fac un mic chenar cu un design care să se potrivească cu invitația pentru nuntă. În chenar urma să scriu data nunții și locația petrecerii.
2️⃣. Îmi instalam aplicația pe smartphone, tabletă sau laptop (eu am preferat laptopul), o conectam la dispozitiv și o trimiteam către acesta.
3️⃣. Imprimam informația prin glisare pe fiecare invitație.

Textul care lipsește – spate

Pățania mea a devenit celebră pentru că o povestesc tuturor: cum am greșit și cum m-a scos din impas acest dispozitiv în doi timpi și o mișcare 👍. Are acele calități de care eu am avut nevoie:
🔎 Mi-a oferit soluția foarte rapid. Am avut de printat 250 de invitații și totul a fost atât de rapid încât și nașul meu s-a mirat atunci când l-am sunat să îi spun că am terminat treaba. Acest lucru a fost posibil și datorită faptului că dispozitivul era încărcat și gata de utilizare până la 5 ore.
🔎 A imprimat designul color. Poate că în acel moment disperat aș fi acceptat și un print alb-negru, însă nu a fost cazul să fac compromisuri. Chenarul acela s-a printat ca și cum a fost gândit încă de la început să fie acolo.

Nu numai că am fost foarte mulțumită de invitațiile pentru nuntă, după ce supereroul a rezolvat boacăna făcută de mine, dar designul lor a fost apreciat de către invitații mei. Așadar, dacă ai vreodată vreo urgență, să știi că E-mark te poate scoate din impas. Acum, nu știu dacă ai și un naș care să fie dispus să ți-l împrumute. 😜

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2019, fiind în totalitate rezultatul minții mele crețe.

  • Mențiune: E-Mark nu poate printa design-ul pe care l-am ales eu pentru invitație.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Site web construit cu WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: