Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Relaxare în pași de dans

Cine mai are timp de relaxare acum? Eu, eu am timp de relaxare pentru că știu cum să îmi organizez timpul astfel încât să ofer corpului meu repaosul de care are nevoie. Timp nu va fi niciodată pentru nimic, trebuie să îți faci timp pentru plăcerile tale. Iar plăcerea mea despre care voi povesti astăzi este dansul. Hai cu primăvara în ritm de dans 🌺!

Câteva cuvinte despre relaxare…

Relaxarea înseamnă a lăsa de o parte toate grijile şi tensiunile şi de a lăsa ordinea naturală a vieţii să curgă prin fiinţa ta.
– Donald Curtis –

Stresul pornește de la grijile și tensiunile cotidiene. Trebuie să înveți cum să te lepezi de ele pentru a te bucura de câteva minute de bucurie pură. Acum câtva timp nici eu nu reușeam să mă relaxez deoarece în mintea mea exista mereu o sursă de stres, câte ceva ce trebuia să fie rezolvat. Aceste gânduri creează tensiune…

De exemplu, când plecam de la serviciu mă gândeam la ce am de rezolvat a doua zi, înainte de a adormi mă gândeam din nou la serviciu sau la articolul pe care trebuia să-l fi scris în urmă cu trei zile. Când ieșeam cu prietenii în oraș vorbeam tot despre task-urile de la serviciu și cât de complicată este viața și alte subiecte care îmi schimbau starea de spirit în 😫.

💣 Ca să nu mai cad în capcanele acestea, am stabilit câteva reguli pentru relaxare:

  • Fii egoist! Alocă-ți timp doar pentru tine, ignorându-i pe cei din jurul tău. Meriți acele momente în care nimeni nu te bate la cap – sunt momentele TALE de relaxare.
  • Mai lasă din mână telefonul! Și pune mâna pe o carte 📖 Mi-a povestit o prietenă care avea probleme de anxietate că psihologul la care a mers i-a recomandat să se deconecteze de la lumea online. Cea mai bună opțiune și cea mai frumoasă este CARTEA și momentele tale de singurătate în compania unei cărți.
  • Ia exemplu de la oameni pozitivi! Dacă ei pot, poți și tu. Nu mai sta în pat ca să îți plângi de milă, nu te mai gândi mereu la cât de grea este viața, gândește-te la cum îi poți ține piept cu zâmbetul pe buze. 😄

Bineînțeles, sunt doar câteva dintre regulile care mie îmi aduc aminte că am nevoie de relaxare. Iar cea mai plăcută activitate de relaxare pentru mine este dansul. Și Spacer mă ajută mult în această activitate ⤵️

Hai, Spacer, dansează cu mine! 💃🕺

Da, micile plăceri ale vieții mele se rezumă la dansat și cântat. Nu știu dacă am voce sau talent la dans, însă acestea nu sunt impedimente în viața mea. Sunt activitățile mele preferate de relaxare și nu mi le poate lua nimeni! După o sesiune de cântat și dansat îmi reîncarc bateriile și văd task-urile cu alți ochi. 👀

Ce rol are Spacer – IT comes home în aceste activități de relaxare? Ca să dansez și să cânt, am nevoie de muzică.
❌ Nu, Spacer nu este o formație de muzică.
✔️ Este furnizor de echipamente electronice și IT cu peste 7 ani de activitate și de aceea apelez la ei pentru ca relaxarea mea să fie deplină.

În primul rând, am nevoie de Boxe Spacer pentru a asculta muzica preferată. M-am gândit la un model portabil pentru că, ghici ce?! Nu dansez doar într-o încăpere, dansez oriunde și prefer ca muzica să mă urmeze. Boxa portabilă mă mai ajută și în alte activități:
🛋 atunci când fac curățenie o pot muta dintr-o cameră în alta;
🍔 atunci când fac mâncare și ascult un podcast o aduc în bucătărie;
🛀 ori când fac duș și vreau să ascult muzică o iau după mine în baie.

Câteodată ascult muzică la boxe, câteodată ascult muzică la căști. Atunci este cel mai distractiv pentru cei care mă aud cântând: doar eu aud muzica și cânt așa cum mă taie pe mine capul. Sunt de cele mai multe ori sursă de amuzament pentru prietenul meu și poate și pentru vecini. 😄

Probabil căștile m-ar însoți și în activitățile mele sportive, însă cum acestea nu există…

Aceste activități de relaxare sunt rareori planificate. Nu stau să mă gândesc astăzi că peste două zile îmi voi acorda timp pentru relaxare. Consider că atunci când simte corpul meu ca are nevoie de relaxare este cel mai bine să îl ascult și să încep să dansez, să fredonez, să mă bucur de micile plăceri ale vieții mele.

Îți recomand și ție să îți asculți corpul și să îți oferi momente de bucurie. Trebuie să găsești acele activități care îți aduc zâmbetul pe buze, care îți relaxează corpul și sufletul. Apoi, bucură-te de bucuria ta!

Ție cum îți place să te relaxezi?

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020

Publicitate

Un gând despre „Relaxare în pași de dans

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Site web construit cu WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: