Hai în SuperBlog! Punem rotițele în mișcare la ediția de primăvară

Vine primăvara, înfloresc ghioceii dar și creativitatea mea. Așa cum te-am obișnuit, la începutul primăverii mă înscriu în concursul SuperBlog pentru a-mi testa creativitatea și răbdarea, pentru a cunoaște oameni noi. Acest concurs îmi aduce de fiecare dată aminte de pasiunea mea, de plăcerea de a diseca briefuri. Dacă suntem pe aceeași lungime de undă, ne vedem sigur în Spring SuperBlog 2021!

Antrenament intens cu ajutorul SuperBlog

Ce trebuie să știi despre acest concurs? Nu este unul literar, nu trebuie să scrii povești de adormit copii, ci să-ți folosești creativitatea scriind advertoriale. Te angajezi să colaborezi cu sponsori care își doresc să le promovezi brandul, un serviciu sau un produs prin articolele pe care le redactezi. Creativitatea și ingeniozitatea cu care scrii aceste articole fac diferența dintre tine și ceilalți concurenți, deci trebuie să bagi lemne în sobă ca să îți aprinzi imaginația creatoare.

SuperBlog este cel mai longeviv concurs de acest fel din mediul online și eu îți recomand să participi cel puțin o dată pentru a te obișnui cu adrenalina. De asemenea, vei învăța ce este un termen limită și cât „te costă” nerespectarea lui, îți vei descoperi calități dar și defecte (vezi tu cum le transformi în calități – aceasta este una dintre provocări).

Lasă așteptările deoparte și bucură-te de fiecare brief din SuperBlog!

Gândește sănătos, găsește latura pozitivă din fiecare probă, învață să rezolvi un brief! Eu nu m-am gândit niciodată că un concurs îmi va da posibilitatea să lucrez deodată cu atâția clienți, atât de diferiți. Pe lângă faptul că este un concurs respectabil, eu îl recomand celor ce doresc să afle dacă „se pricep sau nu” la content writing.

De fapt, mecanismul este atât de simplu: te înscrii, aștepți probele (luni, miercuri și vineri), scrii articolele, le încarci pe platformă și aștepți feedback-ul juriului (F5 mult „ca să note”).

Lasă drama, lasă cearta, nu te interesează pe tine ce face capra vecinului! Tu trebuie să știi cât de bun ești, tu trebuie să știi foarte bine ce vrei să obții de la acest concurs. Și bucură-te de fiecare brief! Cu cât e mai „anapoda”, cu atât e mai frumoasă provocarea. Cu cât îți bați capul mai tare, cu atât ies pe bandă rulantă opere de artă (da, da, fix ca aici cu semi-rima mea 😜).

Alt motiv pentru care îți recomand SuperBlog sunt organizatorii: îi vei cunoaște pe Claudia și pe Albert (cărora aș fi în stare să le ridic o statuie pentru vasta lor răbdare). Poate, cândva, le voi face o surpriză. Este încântător să ai sprijin din partea cuiva, să știi că atunci când apare o întrebare ai cui să o adresezi și primești răspuns de fiecare dată. Îndrăznesc să spun că cei doi mai sus amintiți sunt cei mai mari susținători ai concurenților pe tot parcursul concursului.

În sfârșit, fie că ne vom întâlni pe câmpul de luptă ca adversari, ori că mă vei susține din tribune, eu abia aștept să ne cunoaștem, să înceapă concursul și să ne descoperim. Pe cai oștenii mei și hai la luptă!

2 gânduri despre „Hai în SuperBlog! Punem rotițele în mișcare la ediția de primăvară

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: