Cei trei purceluși și creditul ipotecar

Și am încălecat pe-o șa, și ți-am spus povestea așa,
Și am încălecat pe o căpșună, și ți-am spus o continuare bună.

Ești curios să descoperi continuarea poveștii? De ce au apelat cei trei purceluși la un credit ipotecar, cum au reușit să colaboreze cu un broker de credite pentru a-și aduce visul la realitate? Hai să descoperim cum un broker de credite i-a ajutat să își aleagă creditul ipotecar potrivit pentru nevoile lor.

Povestea celor trei purceluși continuă

Așa cum bine știi, doi dintre purceluși au rămas fără casă din cauza lupului rău care a profitat de naivitatea lor. Al treilea purceluș, care a fost mai inspirat, l-a înfruntat pe lup, a rămas cu casa neatinsă și a decis că trebuie să își ajute frații.

După ce s-au hotărât că ar fi mai bine să locuiască toți trei într-o singură casă solidă, au dat o căutare pe Google și au găsit acest comunicat de presă din Forbes despre brokerul de credite AVBS Credit. Din câteva click-uri și-au dat seama că este mai ușor să apeleze la un broker de credite pentru a obține un credit ipotecar, în contextul în care serviciile AVBS Credit sunt 100% GRATUITE, decât să se ocupe singuri de acest proces anevoios.

Și cum să nu ai încredere într-o firmă cu aproape 14 ani de experiență? Și pe deasupra a intermediat credite în valoare de peste 300 milioane de euro. Cu încrederea în inimă, cei trei au decis că vor să facă parte dintre cei peste 16.000 de clienți mulțumiți și, astfel, să se bucure de noul lor proiect.

De ce au apelat cei trei purceluși la un broker de credite?

Înainte de a demara căutările, purcelușii s-au gândit la casa în care vor să locuiască. Apoi au stabilit un buget pentru această investiție, au calculat avansul și s-au decis să contracteze un credit ipotecar cu ajutorul unui broker AVBS Credit. Existând multe bănci, fiecare cu ofertele ei, fiecare cu condițiile ei de eligibilitate, fiecare cu sediile ei, s-au gândit că toată căutarea lor ar dura prea mult. Își doreau să se bucure de casă cât mai curând și să aleagă cea mai bună ofertă de creditare, în perfectă cunoștință de cauză. De aceea au apelat la un broker de credite: pentru a obține soluția de finanțare potrivită lor!

Ce altă modalitate de a afla care este cea mai bună ofertă de creditare cunoști decât apelarea la un broker de credite?

AVBS Credit identifică ofertele de creditare potrivite, existente pe piața bancară din România, în funcție de profilul pe care îl au cei trei purceluși. Le explică fiecare ofertă, fiecare implicație și fiecare cost bancar pentru ca aceștia să ia decizia care se aliniază perfect cu visul lor. Același broker de credite întocmește și trimite dosarul de credit spre analiză în bancă și îi asistă pe cei trei purceluși atunci când semnează contractul de credit.

Cei trei purceluși au considerat că este mai bine să lase profesioniștii să se ocupe de partea cu creditele, în timp ce ei căutau casa visurilor lor. Știau că odată obținut creditul își vor putea alege locuința pe care și-o doresc, locuința pe care urmau să o transforme în acasă.

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Miercurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Târgu Mureș, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: