2020, sunt recunoscătoare pentru că:

✔️ M-am logodit într-un decor de vis. De acum știu sigur care este drumul meu și alături de cine voi păși pe calea pe care ne-o vom alege.

✔️ Mi-ai dat două luni de pauză. Îmi doream de mult timp o pauză de la muncă și ea a venit, chiar dacă la pachet cu o nouă viață, o nouă ordine.

✔️ Mi-am păstrat locul de muncă. Sunt recunoscătoare pentru acest lucru deoarece perioada pe care am depășit-o în luna iunie nu a fost la fel de fericită pentru toți colegii mei.

✔️ Am citit 21 de cărți. Anul 2020 a fost super productiv din acest punct de vedere. Am reușit să parcurg 21 de cărți, nu mai puțin de 7923 de pagini. Pentru mine este o realizare și mă bucur nespus că am finalizat și seria Harry Potter. Sper că îmi va pica în mâini Hobbitul și Stăpânul inelelor cândva.

✔️ Am zburat cu avionul prima dată și am mers cu feribotul în Grecia. Acestea s-au întâmplat alături de logodnicul meu și au fost două experiențe potențate de nunta româno-greacă la care am participat și de cererea în căsătorie.

✔️ Mi-ai oferit primul nepoțel. Și ce sentimente nemaitrăite până acum. O comoară de băiat!

✔️ Am reușit să îmi ating 3 din cele 7 obiective stabilite. Sunt recunoscătoare și pentru atât deoarece am un start de unde pot începe în 2021. Am fost sănătoasă și am putut face ce mi-am dorit.

✔️ Am descoperit-o pe Cristina Chipurici. Este o oază de informații folositoare. O apreciez foarte mult pentru tot ceea ce transmite, pentru munca depusă pentru fiecare newesletter. Am învățat mai multe de la ea decât din unele cărți de dezvoltare personală. Apreciez foarte mult dedicarea și sinceritatea ei – se simt aceste calități în fiecare rând scris. Îți mulțumesc!

✔️ Am făcut cursuri pentru editarea imaginilor. Acest obiectiv a fost în sfârșit atins și va fi „exploatat” în continuare și în anul 2021. Încet încet s-ar putea să îmi descopăr o nouă pasiune, de ce nu?

Îți mulțumesc 2020 pentru tot ce mi-ai oferit, pentru ce m-ai învățat. Îți mulțumesc că mi-ai dat viața peste cap și mi-ai arătat că se poate și așa. M-ai scos din cutia mea și mi-ai dat oportunitatea să fiu altfel. Sunt curioasă ce va aduce 2021. 😉

Oricum, cât de jos te mai poți duce de aici? 😜

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: