Supereroul meu de la Fares: Plantusin

Cine știe că sunt îndrăgostită de supereroi să ridice mâna! Ei uite că astăzi a venit timpul să îți povestesc despre o altă pasiune a mea: supereroul meu preferat din toate timpurile – Fares. Este mai tare decât supereroii aceia din filme pentru că este real și mă ajută în orice moment. Hai să îți povestesc despre el!

Prima mea întâlnire cu Fares

Am mai zis-o și o voi mai spune: sunt o bolnăvicioasă. Am mâncat pastile de mică, am făcut injecții cu penicilină și gentamicină pentru că sistemul meu imunitar este „tare ca fularul”. A trebuit să fiu mereu ajutată din exterior ca să nu mai răcesc.

În linii mari, de la cât de multe antibiotice am ingerat pe parcursul anilor, am descoperit acum că sunt imună la două substanțe care îmi erau prescrise des pentru gripă. Pentru că nu mi-au fost prescrise probioticele, ani de-a rândul am făcut candidă. Am fost dependentă de picături nazale 3 ani și cu greu, cu multă înverșunare, am scăpat – sunt liberă!

La un moment dat am spus ❌ STOP ❌. Știam că trebuie să „rup lanțul de iubire” dintre mine și toate aceste pastile care îmi făceau rău. Am început să caut alternative pentru ele și așa am descoperit produsele Fares, mai cu seamă supereroul meu Plantusin.

Siropul Plantusin apărut în viața mea acum 10 ani, îi flutura pelerina în vânt și cu superaroma lui m-a hipnotizat și m-a făcut să îl consum până la ultima picătură. Ahh… ❤️

Ei bine, primul contact brandul Fares a fost prin intermediul siropului Plantusin. Mi-am dorit foarte mult să renunț la celelalte produse de pe piață care distrug încet și sigur ficatul și stomacul. Așa a apărut el, numai el…

Gama mea preferată de la Fares: Plantusin

Cu timpul, supereroul meu cu pelerina în vânt și-a făcut simțită prezența în viața mea, mi-a intrat pe sub piele și m-am îndrăgostit iremediabil (shhh, să nu afle Ștefan, „prietenul meu oficial”) 😇. M-a învățat cum să am grijă de corpul meu, cum să îl ajut să treacă peste răceală, cum să îl ajut să se relaxeze.

De exemplu, am învățat să nu mai las o răceală să avanseze cu riscul să devină un balaur-gripă greu de învins. Mă tratez cu remedii de la Fares încă de la primele simptome, fără să las să mi se deterioreze starea.

Tu știi care este combinația perfectă împotriva răcelii?
Ceai + lămâie + suplimente cu vitamina C + inhalant + pastile pentru gât + sirop.

Eu folosesc siropul Plantusin forte de fiecare dată când am probleme cu expectorația. Din momentul în care l-am descoperit este singurul pe care îl consum atunci când răceala mea dă semne că vrea să coboare spre plămâni.

Acum am descoperit că, în combinație cu siropul, pot să consum capsulele moi ce ușurează expectorația și comprimatele pentru supt (bodyguarzii supereroului cu pelerină).

Fiecare dintre aceste produse are o listă luuuungă de ingrediente dar știi ce? Nu eeste acea listă plină cu E-uri, este o listă de ingrediente naturale, mixate după rețete tradiționale care te scapă de „toati bolili”.

Pe lângă faptul că gama Plantusin mă ajută să îmi regăsesc suflul, trebuie să mai spun că eu ador gustul și mirosul produselor. Așa cum am mai menționat, mie mi se pare foarte important ca suplimentele pe care le consum să fie pe gustul meu. Mi-au fost administrate destul de mult timp pastile cu gust amar, este timpul ca supereroii să aibă gust și miros bun.

Ador eucaliptul, lavanda, anasonul – ghici ce au în compoziție capsulele moi Plantusin?

Aici urmează și defectul meu profesional: poate că unora nu le pasă de aspectul produselor consumate dar eu mă îndrăgostesc de supereroi și pentru că arată bine (din acest motiv, în lista mea de supereroi preferați după Fares vine Thor 😍). Da, îmi plac foarte mult ambalajele colorate ale gamei Plantusin:
🇹🇩 îmi place că sunt inspirate din natură;
🇹🇩 îmi place că este promovată România, faptul că este o afacere locală;
🇹🇩îmi place simplitatea instrucțiunilor de folosire sau lipsa „cearșafurilor”.

În ceea ce privește „cearșafurile de instrucțiuni”, îmi place că Fares nu apelează la ele pentru că nu are nevoie de ele. Pe scurt, aleg produsele acestea și datorită faptului că nu au efecte adverse, că nu sunt complicat de administrat. M-am autoeducat ca, înainte de a consuma orice produs nou, să-i citesc instrucțiunile. Dacă văd că are un „cearșaf” sau chiar o cărticică devin sceptică și încerc să găsesc alternative. Cu supereroul meu nu am avut niciodată această „problemă birocratică” (dacă îi pot spune așa).

Eu aș putea continua așa la nesfârșit – o poveste de iubire și admirație de 10 ani nu se dizolvă atât de ușor, în câteva rânduri. Îți recomand să găsești și tu un supererou care îți este alături și te ajută în fiecare zi. Fie că te ajută să te relaxezi, fie că te ajută să te imunizezi, este important să ai aproape un prieten sincer.

Mulțumesc Fares, supereroul meu, pentru că ești alături de mine! 🤗

*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020

Un gând despre „Supereroul meu de la Fares: Plantusin

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: