Casa visurilor mele și cei șapte pitici

A fost odată ca niciodată o fată care locuia cu chirie într-un apartament. Într-o zi s-a săturat de statutul de chiriașă, și-a luat tolba și a plecat în lume în căutarea căsuței mult visate. Și-a dat seama că aceasta nu există și că va trebui să o construiască de la zero.
Așa cum se spune în orice basm, în 3 zile și 3 nopți căsuța a fost construită.
Și-am încălecat pe-o căpșună și v-am spus o mare și gogonată minciună.

Hai să o luăm de la început cu adevărul despre casa visurilor mele!

Care este expozițiunea visului meu?

📍 Sunt eu în anul 2020, locuiesc cu prietenul meu de 4 ani și jumătate în chirie.
📍 Sunt cei șapte pitici care îmi tropăie prin minte zilnic:

  1. Ai de gând să te muți la casa ta?
  2. Unde vrei să locuiești: în centrul orașului sau la periferie?
  3. Ai destui bani pentru o locuință?
  4. Alegi un apartament sau o casă?
  5. Dacă vrei apartament, în bloc nou sau bloc vechi?
  6. Dacă vrei casă, o cumperi deja făcută sau o construiești?
  7. Când faci pasul cel mare?

Hai să vedem și intriga…

După 4 ani de locuit în chirie m-am hotărât să fac o schimbare. Cred că am stat destul de mult timp în locuința altcuiva. Da, ai ghicit, m-am săturat și vreau să am și eu locușorul meu pe care să îl numesc „acasă”. Cu acest gând vreau să îmi înfrunt piticii și să îți povestesc cum plănuiesc să îmi aduc visul la realitate.

Cum plănuiesc să îmi construiesc casa din vis?

În primul rând, casa visurilor mele arată cam așa:

Sursa foto: Unsplash.com

Cred că o combinație între cele 4 exemple ar fi modelul la care visez. Nu îmi doresc o casă foarte mare, vreau să aibă doar parter și mansardă. Ar fi în regulă să construiesc trei dormitoare, un living luminos, o bucătărie spațioasă, două băi și un dresing.

În al doilea rând, mă gândesc la tot procesul de tranziție de la apartament la casă. Timp nu prea avem nici eu, nici prietenul meu. Deci un lucru este sigur: toate materialele pentru casa noastră vor fi achiziționate online.

Moment de glorificare 😇
Îi mulțumesc sfintei karma că există Vindem-Ieftin.ro. Fără această echipă nu cred că aș fi putut măcar să mă gândesc la construirea unei case. Pe un singur site găsesc tot ce am nevoie pentru a-mi aduce visul la realitate iar dacă asta deja mă convinsese, karma îmi dă și un bonus: un grup VIP.

Planul meu este destul de simplu: apelez la un arhitect care îmi face planul casei și apoi alegem online materiale de construcții. Dar vreau să mai apelez și la acest serviciu pentru VIP-uri deoarece știu sigur că voi avea nevoie de ajutor specializat – cineva îmi va oferi informații complete despre materialele pe care doresc să le achiziționez online.

Știi cum îmi imaginez eu discuția cu specialistul din grupul dedicat VIP?

Eu: Bună ziua! Aș dori câteva informații despre materialele pe care le prezentați pe site. Doresc să construiesc o casă dar nu sunt sigură dacă ar trebui să achiziționez un sistem complet de acoperiș.

Consultant: Bună ziua! Ne bucurăm că ne contactați pentru a fi sigură că luați decizia corectă. Vă recomandăm să achiziționați acest sistem complet deoarece economisiți până la 1000 lei pentru acoperiș. Apoi, aceste sisteme au fost gândite de către firma Vindem-Ieftin astfel încât să ușureze procesul de achiziționare și să vă ofere o soluție completă doar la un click distanță. Ceea ce trebuie să menționăm este faptul că prețurile afișate sunt negociabile în funcție de cantitatea de materiale de care aveți nevoie dar și de zona în care trebuie să fie livrate.

Eu: Super! Înseamnă că dacă achiziționez un astfel de sistem am scăpat de grija acoperișului și pot trece la următorul element de pe lista mea: ferestre de mansardă.

Consultant: Desigur. Trebuie să știți că ferestrele pot fi livrate oriunde în țară. În cazul acestora, aplicăm reduceri în funcție de cantitate: cu cât cumpărați mai multe ferestre, cu atât prețul va scădea.

Eu: Foarte fain! Voi face o mansardă plină de ferestre! 🏡

Bineînțeles că nu se va rezuma doar la atât. Am impresia că îi voi bate la cap cu tot felul de întrebări despre orice: să aleg cărămidă aparentă sau tencuială decorativă? Să pun tapet în dormitorul mare? Oare gresie în bucătărie sau ar merge și parchet?

✔️ Avantajul grupului dedicat VIP

Este un serviciu nou care cred că mă va ajuta la fiecare pas. Așa cum spuneam, nu am foarte mult timp liber ca să caut tot felul de materiale de construcții. Am deja noroc că sunt toate într-un singur loc, că sunt mai ieftine, că nu se face rabat la calitate dar faptul că mai am și 21 de consultanți pregătiți să răspundă tuturor curiozităților mele este wow.

Punctul culminant al poveștii: alegerea materialelor pentru casa mea

Cred că aceasta este o provocare pe care o voi înfrunta cu foarte mare curaj. Aș vrea să locuiesc la periferia orașului, într-o casă cu țiglă metalică roșie (întrebare❓ pentru consultant: pe care dintre cele 11 branduri să îl aleg?), cu ferestre mari, cu acoperișul izolat. Pe pereții exteriori se va monta lambriu PVC exact ca în exemplele de mai sus iar în curte vreau o pergolă (m-am îndrăgostit anul acesta de pergole în Grecia).

Pentru interior voi alege un design minimalist: voi aduce zebra în casă cu roletele pentru geamuri și pe undeva voi strecura o ușă glisantă de sticlă (întrebare❓ pentru consultant: care este mai rezistentă?). Pentru gresie și faianță sigur voi vizualiza toate cele 11 pagini cu produse și în final voi întreba un consultant: credeți că gresia porțelanată Galaxy Black se asortează cu faianța Italiano White? Nu prea, nu? Așa mă gândeam și eu. Dar ce model mi-ați propune?

Off și dacă ar fi doar acestea dar știu că mai am multe altele de căutat și de întrebat…

Deznodământul este următorul: ca să construiesc casa pe care mi-o doresc am nevoie de ajutor. În ceea ce privește materialele de construcții, ajutorul este la un click sau un telefon distanță. Știu sigur că găsesc într-un singur loc toate materialele de care am nevoie, știu că pot să beneficiez de oferte și mai știu că voi lucra cu profesioniști. Acum trebuie să mă gândesc cum voi răspunde la întrebările 3 și 7. 😀

Așa îmi planific eu realizarea visului meu. Tu cum procedezi?

*Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: