Noii mei prieteni (2) ❤️

Perioada de izolare = Perioada perfectă pentru a cumpăra și a citi cărți. Da, eu am ales să mă bucur de lucrurile cu adevărat frumoase din viața mea, mai cu seamă de citit. Astfel, în aprilie și mai mi-am procurat material pe care sper că îl voi diseca pe parcursul anului 2020. #30dayschallenge continuă și mi-e mult mai ușor acum, cu ajutorul Litera.

Izolare + Cumpărare = Cărți 📚

Am sărbătorit în izolare 31 de ani de activitate ai editurii Litera. Reducerile de până la 80% s-au intersectat cu nevoia mea de a citi și a rezultat o nouă comandă de cărți ➡️ noii mei prieteni. Hai să îți fac cunoștință cu ei!

🔛Pacienta tăcută – am ales această carte pentru că i s-a făcut multă promovare și mi-a atras atenția, mi-a trezit curiozitatea. A fost momentul potrivit pentru a-mi satisface curiozitatea.

🔛Casa bântuită – mi-am dorit să citesc un roman horror și l-am descoperit pe acesta. Numai bine, după ce îl citesc poate îmi fac timp și pentru serial. Abia aștept să văd cum este un roman horror (pentru că eu nu am mai citit acest gen până acum).

🔛250 de lucruri de încercat într-o viață (pentru cupluri) – cadou pentru acel cineva special din viața mea.

🔛Minus optsprezece grade – un thriller a cărei descriere mi-a adus aminte de Agatha Christie. Este un roman polițist a cărui acțiune pleacă de la un accident suspect și se dezvoltă către o investigație. Abia aștept să găsesc făptașul!

🔛Lanțul – un thriller care mi-a atras atenția deoarece pe coperta sa scrie așa: „Singurul mod în care îți poți recupera copilul este să răpești un alt copil”. Și mintea mea a zis: „Cum?” iar răspunsul sunt sigură că va apărea în acest roman.

🔛Psihologia personalității și arta de a te simți bine – având în vedere că sunt în plin proces de cunoaștere a sinelui, de descoperire și înțelegere, am preferat ca printre aceste romane de suspans să strecor și o carte de dezvoltare personală. Sper să îmi arate noi secrete despre personalitatea mea.

🔛Pământ american – cartea bonus cu care editura Litera „a făcut cinste” de ziua ei. Este un roman cuprinzător ce prezintă realitatea dură a cartelurilor de droguri. Abia aștept să descopăr acțiunea romanului și informații interesante despre o lume care nu este la îndemâna oricui.

Acum biblioteca mea s-a extins și este împărțită în cărțile citite și cele pe care urmează să le parcurg. Comanda aceasta s-a bazat pe thrillere pentru că am simțit lipsa suspansului în biblioteca mea.

Dar biblioteca ta? Are nevoie de prieteni noi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: