Mobilitate gratuită pentru ONG-uri și fundații

În această perioadă totul trebuie să fie despre grijă, despre întrajutorare. Fiecare dintre noi trebuie să ajute așa cum poate pentru a reveni cu toții la normalitate. În acest context, astăzi vreau să îți prezint un serviciu pe care Autonom îl pune la dispoziția ONG-urilor și fundațiilor care luptă împotriva Coronavirusului. #SpreadTheNews

Mobilitate gratuită împotriva pandemiei

🆓 Fiecare dintre noi ajută cum poate în această perioadă. Eu am descoperit informația și o răspândesc mai departe. Sper că a ajuns la tine, cel ce lucrezi într-un ONG sau în cadrul unei fundații și lupți împotriva pandemiei.

Autonom a decis ca în această perioadă să ofere spre închiriere gratuită (timp de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire a acestei perioade) mașini celor care luptă împotriva pandemiei de Coronavirus.

Cum poți beneficia de acest serviciu?

1 Trebuie să faci parte dintr-un ONG sau dintr-o fundație care luptă, în această perioadă, cu pandemia din România. Astfel, sper ca articolul meu să ajungă la 👍 voluntarii ce îi ajută pe bătrânii singuri cu livrarea mâncării și a medicamentelor. De asemenea, sper ca tu, 👍 cel care ajuți oamenii fără locuință, să vezi acest mesaj și să te bucuri de acest serviciu. Îmi doresc ca și tu, 👍 cel care ajuți copiii ai căror părinți sunt infectați cu acest virus, să vezi articolul meu și să soliciți ajutorul Autonom.

2 Trebuie să contactezi firma Autonom pentru a beneficia de închirierea gratuită a mașinii de care ai nevoie în activitatea ta. 🆘 ȚINE MINTE: 📧 e-mailul help@autonom.ro și 📞numărul de telefon + 40 747 277 610.🆘 Aici poți contacta echipa Autonom pentru a solicita serviciul de închiriere gratuită a mașinii. Vei avea, astfel, acces la autoturisme și SUV-uri, la van-uri pentru transport marfă și pick-up-uri.

Din grijă pentru voluntari…

În aceste momente ne gândim cu toții la siguranță (a voluntarilor, a persoanelor pe care ei le ajută, a angajaților Autonom). În acest context, poți fi sigur că, dacă apelezi la acest serviciu gratuit, vei beneficia de mașini dezinfectate:

🔹 Mașinile sunt dezinfectate pentru fiecare preluare/trasfer. Se acordă atenție deosebită mânerelor, volanului, bordului, schimbătorului de viteze și portbagajului. După dezinfectare, fiecare mașină va rămâne obligatoriu minimum 24 de ore în garaj (o măsură suplimentară pentru neutralizare).

🔸 Cheile și documentele auto sunt dezinfectate. Înainte de a ajunge la un client nou, cheile mașinii și documentele acesteia vor fi dezinfectate și neutralizate pentru siguranța șeferului.

🔹 Mașinile preluate de la clienți în regimul D2D (door-to-door) sunt dezinfectate. În acest caz, mașinile sunt dezinfectate atunci când sunt preluate de client și apoi încă o dată la sediul Autonom, înainte de a fi predate. Autonom recomandă ca mașinile, odată dezinfectate, să rămână în garaj încă 24 de ore pentru neutralizare.

🔸 Șoferii Autonom sunt informați și dotați cu mijloace de protecție. Așadar, nu lipsesc dezinfectantul pentru suprafețe, măștile de protecție, șervețelele și dezinfectantul pentru mâini atât pentru șoferi, cât și pentru pasagerii lor. Persoanele care lucrează în agențiile Autonom sunt, la rândul lor, dotate cu mănuși chirurgicale.

Hai să îi ajutăm și să răspândim informația pentru a ajunge exact la persoanele care au nevoie de acest serviciu! #SpreadTheNews

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020

Un gând despre „Mobilitate gratuită pentru ONG-uri și fundații

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: