Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Cadouri promoționale mișto pentru clienți cool

Te afli în ipostaza specialistului în marketing și trebuie să creezi campanii de promovare? Îți dorești să folosești cadourile promoționale? Fii atent aici 💡 Nu folosi cadouri de promovare nașpa! Astăzi îți ofer eu câteva idei de cadouri mișto pe care le poți folosi în campaniile tale, cadouri de care publicul tău țintă se va bucura pe bune. 😉

Cadourile promoționale expirate

Când mă gândesc la „cadouri promoționale” îmi vin în minte din start câteva elemente mari și late: agendă, pix sau creion, calendar, sacoșă, toate inscripționate cu numele unui brand. Folositoare în anumite circumstanțe, însă fără un efect pe termen lung asupra publicului țintă. Este doar puțină bucurie pe moment pentru că orice este gratis este bun, însă doar atât.

😨 Nimic mai mult, nimic creativ.

Din această perspectivă, cadourile promoționale pot fi confundate cu acele „cadouri” din timpul campaniilor electorale – cam atât de eficiente sunt. 👎 Dacă îți dorești într-adevăr să faci impresie și să obții rezultate pe baza campaniei promoționale gândite de tine, trebuie să renunți la cadourile promoționale expirate și să apelezi la cele de actualitate.

Care este scopul campaniei tale?

Știi că orice campanie are bătut în cuie, din capul locului, scopul primordial. SCOPUL CAMPANIEI! Dacă ți-ai stabilit scopul și ți-ai dat seama că îl poți atinge cu ajutorul cadourilor promoționale, atunci este perfect. Poți să o apuci pe acest drum fără nicio teamă!

🎁 Atenție la Doronophobie 🎁 sau frica irațională de a deschide cadouri (fie ele și promoționale).
Dacă suferi de această fobie, nu e bine să incluzi cadourile promoționale în campaniile tale!

Cadouri nașpa NU, cadouri mișto DA

Acum că totul este în regulă, știm sigur că nu îți este frică de cadouri, putem trece la următoarea etapă: alegerea cadourilor mișto! Știi ce cadouri nu vrei să alegi pentru că nu vor avea niciun impact asupra publicului tău și ai nevoie de câteva idei inedite, nu-i așa? În acest moment intervine Today Advertising și ale lor cadouri mișto! Pe bune, nici măcar nu trebuie să stai pe gânduri, ci doar să accesezi site-ul și să te minunezi de ideile inovatoare propuse de ei.

✔️ Exemplul 1: Dacă firma ta comercializează fructe, ți-ar plăcea ca și consumatorii să meargă la cumpărături alături de brandul tău. Adică, poți oferi publicului tău țintă genți și sacoșe personalizate deoarece cumpărătorii își vor aduce aminte de fructele tale atunci când se află la cumpărături.

✔️ Exemplul 2: Dacă firma ta comercializează servicii GSM, ar fi interesant ca la schimbarea unui display să le oferi clienților un powerbank solar. Acesta trebuie să fie personalizat cu brandul tău deoarece, de fiecare dată când va fi folosit, consumatorii își vor aduce aminte de tine și de serviciile tale.

Exemplul 3: Tu comercializezi bijuterii din aur și te hotărăști să le oferi clienților tăi rucsacuri antifurt. Da, sunt folositoare dar nu te gândi că bijuteriile vor fi transportate cu acele rucsacuri. Sau poți fi sigur că atunci când clientul tău va purta rucsacul la sala de fitness nu se va gândi la bijuterii.

👍 Alege cadouri mișto potrivite brandului tău! Încearcă să nu te lași pradă cadourilor mișto sau cadourilor care îți plac ție. Trebuie să le alegi mereu cu gândul la clienții tăi și la scopul campaniei ca să fii sigur că rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor tale.

Tu ce cadouri mișto vei alege pentru campania ta?

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: