Iarna îmi bate la ușă. Tenul meu rezistă!

Mereu am considerat că frumusețea vine din interior. Dacă dorim să fim frumoase trebuie să ne uităm mai întâi în sufletul nostru și apoi la exterior. Iată cum reușesc să-mi conserv frumusețea: având grijă de sufletul și de tenul meu. Citind articolul meu vei afla câteva secrete!

Cum îmi păstrez frumusețea interioară?

Am spus-o mereu: dacă eu nu mă consider frumoasă, dacă eu nu mă simt confortabil cu starea mea sufletească, atunci nimeni altcineva nu va fi capabil să mă considere frumoasă. Deci, frumusețea exterioară este strâns legată de cea interioară. Pentru mine a fost foarte important să îmi găsesc echilibrul interior pentru ca mai apoi să mă pot axa și pe ceea ce se vede la exterior.

Echilibrul meu interior se compune din: acceptarea atât a calităților cât și a defectelor mele, practicarea plăcerilor (cititul, plimbările prin parc, vizionarea filmelor, scrisul), comunicarea cu cei din jur, exteriorizarea gândurilor pozitive și negative, dezbaterea subiectelor diverse (activitate ce îmi ține ideile în mișcare și contribuie la dezvoltarea mea).

PROVOCARE
Ia o foaie de hârtie și scrie tot ceea ce te face pe tine să te simți împlinită, tot ceea ce ție îți face plăcere. Apoi, gândește-te cât de des ai grijă „să ai grijă de tine”. Așa îți vei da seama cum ai putea să îți găsești echilibrul tău interior!

Cum îmi păstrez frumusețea exterioară?

După găsirea echilibrului interior, trec la cel exterior. Sunt adepta unui stil de viață sănătos ce include: puțin sport, puțin post, mici plăceri nevinovate și odihnă exact atât cât trebuie. De exemplu, în perioada aceasta încerc să fac sport acasă, să țin post pentru detoxifierea organismului, să iau suplimente alimentare pentru întărirea sistemului imunitar, să aleg Gerovital Plant pentru sănătatea pielii mele. Da, bineînțeles, am grijă și de tenul meu pe tot parcursul anului iar cele mai bune prietene ale mele sunt acele ingrediente de origine naturală.

După multe căutări, comparații și multe teste, mi-am dat seama că tenul meu preferă produsele cosmetice naturale. Din propria dorință am combinat naturalul cu susținerea producției de cosmetice neaoșe și a rezultat alegerea unui produs 100% românesc.

Deci, cum îmi păstrez frumusețea exterioară?
Alegând Crema Hidratantă Microbiom Protect de la Gerovital.

Sursă imagini: Farmec.ro

RECOMANDARE
Atunci când îți cumperi produse cosmetice alocă-ți timpul necesar pentru cercetare. Încearcă să înțelegi ce înseamnă fiecare ingredient, care sunt efectele benefice și adverse, apoi testează-l pe propria piele. Nu te arunca niciodată cu „tenul” înainte!

Pentru ce sunt buni prietenii? Pentru recomandări. Această cremă mi-a fost prezentată de o bună prietenă într-o perioadă sumbră a tenului meu. Aveam tot felul de monstruozități pe față, mai ales din cauza lipsei hidratării. Și atunci a apărut super-prietena mea care mi-a zis: „Crema hidratantă din gama Gerovital Plant este salvarea ta!”. Nu este vorba că nu am avut încredere în ea, însă, precum am menționat deja, am început cercetările.

💪 Știam ce îmi doream: o cremă românească cu ingrediente naturale care să hidrateze un ten normal, fără să îmi deshidrateze buzunarul. Am aflat că această cremă de la Gerovital mă poate ajuta să îmi mențin nivelul optim de hidratare. Este o cremă românească ce are 96% ingrediente de origine naturală, recomandată pentru a fi aplicată zilnic pe tenul curat. Ce mi s-a părut interesant la acest produs a fost ajutorul pe care mi-l oferă în lupta cu reacțiile alergice.

Până aici totul suna bine dar nu eram încă ferm convinsă. Mai ales că nu înțelegeam ce caută microbiomul în denumirea cremei. 🤔 Știam că microbiomul este alcătuit din toți microbii din interiorul corpului și de la suprafața lui, că îl „dobândim” și că variază încă de la naștere, că majoritatea microbilor se află în intestine și că omul trăiește într-o relație simbiotică cu bacteriile sale.

👍 Prin informare mi-am dat seama că această cremă mă poate ajuta să îmi protejez tenul împotriva bacteriilor dăunătoare, deci mă ajută să îmi cresc imunitatea (alături de tratamentul „interior” cu echinaceea și vitamina C pe care îl urmez de aproximativ 3 luni). Pielea ar trebui să fie mai sănătoasă, să fie capabilă să se regenereze și să fie protejată de alergii. Oxigenul revitalizează celulele, aquaxylul și uleiul de măsline fac echipă pentru hidratare și iată-mă cumpărând (cu un buget de până la 30 lei) o cremă numai bună pentru nevoile mele.

Surse imagini: Unsplash.com și Farmec.ro

Acestea fiind spuse, sper că te-am ajutat să îți înțelegi propria frumusețe și să alegi produsele cosmetice în cunoștință de cauză. Îți promit că după ce faci achiziția vei fi mulțumită și împăcată cu ceea ce ai ales, exteriorizând frumusețea ta interioară!

P.S: Dacă ai recomandări de produse cosmetice sau dacă afli informații importante despre anumite substanțe, nu ezita să le împărtășești cu mine și cu toți cititorii. Sharing is caring!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2019

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: