Importanța accesoriilor într-o ținută

Te-ai gândit vreodată cât de importante sunt accesoriile în ținutele pe care le creezi? Eu consider că accesoriile alese de mine în fiecare zi reflectă stările pe care le am și pot schimba o ținută chiar la 180 de grade. Astăzi îți voi prezenta părerea mea despre cum pot schimba accesoriile o ținută!

Tu îți creezi ținutele?

Nu avem toți acces la serviciile unui designer și la cunoștințele acestuia dar avem acces la internet. Iar în lumea online, a informațiilor atât de vaste, putem găsi numeroase idei despre cum să ne alcătuim ținute frumoase, potrivite stilului nostru, preferințelor pentru anumite culori sau forme.

Eu am fost mereu de părere că trebuie să consult trendurile dar, dacă nu propun ceva ce mi se potrivește, le ignor. Îmi place să fiu diferită, să nu port ceva ce poartă toată lumea, iar stilul meu minimalist nu va fi schimbat prea curând de părerea nimănui. Astfel, eu sunt cea care îmi creez ținutele pentru fiecare zi a săptămânii, încercând să aduc mereu ceva nou.

Accesorii pentru păr Meli Melo

Acel ceva nou reușesc să îl obțin uneori prin accesorizare. De aceea, eu cred că accesoriile pot schimba la 180 de grade o ținută făcând-o mai veselă sau mai sobră. De exemplu, atunci când aveam părul lung eram îndrăgostită de accesoriile pentru păr deoarece aveam posibilitatea să încerc mereu clame noi, bentițe noi, ace pentru păr, elastice. Acum, posibilitățile sunt ceva mai limitate dar mi-am descoperit o nouă pasiune: eșarfele. Recunosc, port eșarfă la aproape orice ținută!

Sursa foto: pexels.com

Eșarfa – un accesoriu important în orice ținută

Am fost mereu o persoană friguroasă căreia nu îi place prea mult iarna. Deci fularele și eșarfele mi-au fost mereu prietene, până mi-am dat seama că cele din urmă pot fi accesorii aparte. Fie că sunt purtate pentru a ne încălzi sau pentru a adăuga o pată de culoare ținutei, eu cred că eșarfele nu trebuie să lipsească din garderoba unei fete. Iată câteva dintre modelele mele preferate:

Modele de eșarfe Meli Melo

M-am gândit la câteva ținute pe care eu le-aș putea asorta cu câteva dintre eșarfele alese de mine din colecția Meli Melo. Acestea nu aduc o pată de culoare, ci doar completează stilul deja conturat:

Surse foto: Meli Melo și pexels.com

Sunt curioasă care este și părerea ta despre accesorii, despre eșarfe. Crezi că sunt importante în conținutul unei ținute? Ești de acord cu propunerile mele sau ai fi ales alte combinații? Abia aștept să aflu și părerea ta!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2019

Un gând despre „Importanța accesoriilor într-o ținută

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Site web construit cu WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web cu WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: