Look de vedetă cu ajutorul reducerilor de Black Friday

Ai avut vreodată un idol? Ți-ai dorit să trăiești viața lui sau să îi poți adresa câteva cuvinte? Ți-ar fi plăcut să trăiești măcar o săptămână în papucii lui? Răspunsul meu este DA pentru că sunt îndrăgostită dintotdeauna de Charlize Theron. Iar acum am ocazia să semăn puțin cu ea: am recreat o ținută de-a ei cu ajutorul Answear. Iată ce a ieșit!

Look-ul minimalist mă inspiră

Nu știu dacă am mai recunoscut vreodată dar Charlize Theron este actrița mea preferată. Ea s-a născut în Africa de Sud, are 44 de ani și este extrem de frumoasă. Prima dată când am văzut-o a fost în filmul „Idilă de Noiembrie” (unde joacă alături de Keanu Reeves) și m-am îndrăgostit pe loc. Îmi plac eleganța ei, versatilitatea și stilul său minimalist.

Așa cum știi deja, stilul minimalist este cel care mă caracterizează și pe mine. Deci, am găsit un punct comun și am trecut la treabă! Am ales o ținută de-a ei și am încercat să o reproduc, cu gândul că voi deveni vedetă pentru o zi. Nu aș fi reușit să fac acest lucru fără Answear și fără propunerile lor de reduceri cu ocazia Black Friday. 😉

Anul acesta profit de Black Friday și devin vedetă

Nu am crezut niciodată că reducerile de Black Friday îmi vor oferi șansa să devin vedetă pentru o zi. Totuși, minunea s-a întâmplat când am încercat să recreez o ținută a actriței mele preferate, o ținută pe care aș purta-o cu drag.

Mulți dintre noi apreciem anumite ținute dar ne gândim deseori că nu vom putea purta niciodată ceva asemănător pentru că nu dispunem de mii de euro. Nimic mai fals! Eu am reușit să recreez o ținută cu un buget la îndemâna oricui! ⤵️

ATENȚIE❗ Costul întregii ținute nu depășește 999 lei.

Sursa foto: makemewings.com

Linii simple, elemente puține, cu siguranță un stil minimalist, lejer. Este o ținută pe care aș purta-o într-o zi de muncă, dacă ar trebui să realizez o prezentare în fața șefilor mei sau pur și simplu la o cină cu colegii. Iată ce propuneri am ales eu pentru ținuta mea de vedetă:

Sincer, nu mi-a fost deloc greu să găsesc pe site elementele de care aveam nevoie. Am folosit filtrele de culoare și am găsit foarte ușor papucii, pantalonii, bluza și sacoul. Este la fel de ușor și dacă trebuie să cauți rochii glam (pentru Revelion) și paltoane de damă pentru zilele geroase. Eu îți recomand să profiți de reduceri pentru a-ți achiziționa tot ce ai nevoie ca să fii vedetă în fiecare zi! 👍

În cazul accesoriilor, am vrut să adaug tușa mea personală și am ales setul de bijuterii de mai jos. Consider că acesta întregește look-ul creat de mine și îmi pune în evidență preferința pentru simplu, clasic, minimalist – less is more.

Ce spui? Cum m-am descurcat? Crezi că am făcut alegerile bune?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2019

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: