Plăcerile nevinovate trebuie experimentate

Te-ai aflat de multe ori în ipostaza de a oferi un cadou unui domn? Fie că este iubitul tău, colegul de muncă, tatăl sau bunicul tău, ți-a fost mereu greu să le cumperi cadouri aparte? Eu m-am confruntat mereu cu lipsa de idei ingenioase, până am găsit furnizorul meu de experiențe! Ești curios să afli cine este?

Cadourile la modă sunt experiențele de neuitat

Eu recunosc că pentru femei găsesc mai ușor idei de cadouri. Reușesc de fiecare dată să îmi surprind prietenele, mama, bunica sau soacra cu cadouri de impact. Găsesc mereu câte o idee năstrușnică ce le aduce zâmbetul pe buze. Ei bine, în cazul domnilor, este ceva mai complicat.
🔹 Dacă le cumpăr un ceas anul acesta de Crăciun, ce le mai ofer de ziua lor?
🔹 Ori dacă le cumpăr de ziua numelui o bijuterie din aur, ce le mai cumpăr de Moș Nicolae?
🔸 De exemplu, până acum, i-am cumpărat iubitului meu de ziua lui: un ceas, o pușculiță în formă de dinozaur și un scaun de gaming (în cei 3 ani de relație). Nu a trecut nici o lună de la ziua lui și deja mă gândesc la idei pentru anul viitor (ca să nu mai zic de Crăciun).

După ce am făcut cercetări mi-am dat seama că experiențele sunt cele mai frumoase cadouri pe care le pot oferi cuiva. Mi-am zis: experimentează viața! Și am descoperit idei de cadouri aparte precum experiențe cu adrenalină, experiențe cu romantism sau cu activități de dezvoltare personală. Am dat lovitura! 💪

Sincer îți spun, imediat ce am descoperit site-ul Experimenteaza.ro m-am apucat de butonat și am petrecut 2 ore ca să văd toate propunerile lor. Cum stabileam că îmi place o experiență (realizarea propriului parfum), cum dădeam next și apărea o altă propunere care îmi surprindea așteptările (experiență de tras cu arcul și echitație). Oricare dintre acestea ar fi perfectă pentru un weekend magic. Dar care este cea mai tare experiență pe care i-aș oferi-o cadou iubitului meu? 🎁

Ce experiență de neuitat voi oferi cadou?

Ideea câștigătoare este categoric vizita la centrul de antrenament al cosmonauților ruși. Când am văzut pe site această propunere mirifică, am zis asta e! ️🎉 Acesta este cadoul care îl va da pe spate, îi va rămâne mereu în amintire și va povesti despre el până la adânci bătrâneți!

Entuziasmul meu ia naștere din pasiunea noastră pentru Univers și explorarea spațiului. Am văzut împreună multe documentare despre spațiu, extratereștri, crearea Pământului, precum și extrem de multe filme artistice. Tot ce ține de Star Trek și Star Wars este vizionat de cel puțin 5 ori, filmul meu preferat este Prometheus iar al iubitului meu este Interstellar. Deci înțelegi de ce un astfel de cadou i-ar tăia răsuflarea, nu?

✈ Îmi imaginez deja care va fi reacția lui când, cu 3 zile înainte de plecare, îi voi spune că trebuie să ne pregătim bagajele pentru „o excursie printre stele”. El nu mă va crede, eu mă voi apuca de organizat bagajele și abia după un moment îl va cuprinde teama sau entuziasmul și mă va întreba: „Daria, ce ai făcut?” Și eu, cu un zâmbet larg, îi voi spune că am închiriat o experiență unică printre cosmonauți! 😍

Iubitului meu îi va crește inima din ce în ce mai mult când va afla că vom vizita Kremlinul, Mănăstirea Novodevichy și că un hotel de 5 ⭐ ne va găzdui. Vom putea vedea cu ochii noștri stația orbitală MIR și naveta SOYUZ-TM. Nu îi voi oferi toate detaliile de la început, astfel vizita laboratorului acvatic unde astronauții se antrenează va rămâne o surpriză până în ultimul moment.

Acestea fiind spuse, trebuie să văd cum adun banii pentru o surpriză de amploare și cum voi pregăti terenul pentru ca surpriza să fie exact așa cum am gândit-o eu. Vorba ceea:

„Nu poţi acumula experienţă fără să plăteşti preţul. Trebuie doar să speri că preţul nu este mai mare decât valoarea experienţei pe care o câştigi. Şi uneori nu poţi şti care este preţul decât după ce ai câştigat experienţă.”
(autor necunoscut)

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2019

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: