Tehnologia în viața mea

Vrem să recunoaștem sau nu, tehnologia face parte din viața de zi cu zi a fiecăruia. Fie că este vorba despre un smarthphone sau o pereche de căști, un laptop sau un PC, toți intrăm zilnic în contact cu tehnologia prin intermediul gadgeturilor. Cu ajutorul lor, fiecare activitate devine mai funny! 🤣

👵👴 De ce am spus toți? Pentru că inclusiv bunicii mei, la 80 de ani, au telefoane mobile (este adevărat, cu butoane) și au învățat să telefoneze, să citească mesaje, să mă pună să caut pe Internet ceva ce vor să afle și să vorbească (cu ajutorul meu) prin video call cu rudele. Pot spune că au prins repede informațiile și eu sunt tare mândră de ei!

De ce nu mă pot despărți de gadgeturi?

Deși acum câțiva ani nici nu exista Internetul (pentru unii asta ar putea suna precum Apocalipsa), eu mă pot lăuda că am fost prima persoană din familie care a avut telefon mobil. Era un Siemens bleu – parcă și acum îl văd: micuț, timid, primul telefon luat la abonament, un gadget de care eram foarte mândră. Pot spune că, până în prezent, am avut doar 6 telefoane (toate schimbate pentru că erau depășite de noile tehnologii). Desigur, în tot acest timp am achiziționat accesorii pentru ele (huse, folii etc.) pentru a avea grijă să nu le stric.

Până acum ceva timp aș fi putut spune că pot trăi fără gadgeturi, acum nu mai este chiar așa. Și în acest moment, când scriu, sunt înconjurată de ele: tastatură, mouse, laptop, boxe, monitor, smarthphone, tabletă. Nu știu unde aș putea să încadrez și cele două scaune de gaming (dar ele cu siguranță există). Fiecare dintre acestea îmi sunt folositoare în viața de zi cu zi, mai cu seamă când îmi scriu articolele.

Modele mouse pad-uri – spacer.ro

Tehnologia și timpul liber

Nu știu exact care timp liber… ⏰ Stau 8 ore la serviciu în fața monitorului, apoi încă vreo 3 ore butonez telefonul și încă vreo 3 ore sunt în fața laptopului, acasă (și să nu uit de a doua mea mare iubire – televizorul; prima este prietenul meu). Cred că mă pot referi la weekend-uri, totuși! 😜

Prin urmare, nici în weekend-uri nu pot sta fără tehnologie. Cum ar spune bunica mea dacă ar vedea ce activități de weekend avem eu și prietenul meu: tehnologia la tine acasă. Stai !!! Am uitat să îți povestesc o întâmplare haioasă cu bunicii mei ‼️

👉 Să încep cu începutul: atât eu cât și prietenul meu suntem pasionați de gaming. S-a întâmplat ca, anul acesta, după ce am făcut numeroase cumpărături din categoria accesorii laptop (hub USB, lampa LED, stand, mouse), prietenul meu să se gândească la o investiție majoră: să ne cumpărăm un calculator. Am stabilit bugetul și ce crezi ⁉️ L-am depășit de două ori.
P.S: Calculatorul pe care îl avem este realizat piesă cu piesă, toate accesoriile PC fiind achiziționate individual.

Sursa imagini: spacer.ro

Calculatorul nostru este o navă care se deschide și se închide în 6 secunde, funcționează foarte bine atunci când îl punem la încercare prin intermediul sesiunilor noastre de gaming. Un gamer adevărat are și scaun (ei bine, noi avem două scaune), mouse performant cu LED-uri și tastatura de gaming (tot cu LED-uri). Hei! Să nu uit și de căști 😉.

Calculul a fost simplu: salariul meu pe o lună + salariul prietenului meu = ❤️ Calculator gaming ❤️

Modele scaune gaming – spacer.ro

😑 Până acum nimic haios, știu! (mai cu seamă că mie mi-a dat o lacrimă atunci când am văzut calculatorul asamblat și mândru în apartamentul nostru). Dar s-a întâmplat ca, timp de 3 zile, să îi găzduiesc pe bunicii mei. Le-am zis că pot folosi televizorul, cuptorul cu microunde, pot să se plimbe prin oraș, să citească, practic să facă ce vor ei (atât timp cât eu și prietenul meu eram la serviciu toată ziua).

Acum vei înțelege de ce am spus mai sus că bunicii mei „prind repede informațiile”: într-una dintre aceste 3 zile i-am găsit pe amândoi stând în fața calculatorului, pe scaunele foarte confortabile (așa mi-a zis bunica). Nu mă întreba cum dar au deschis browserul și au descoperit cumva cum să asculte muzică ️🎵. Mi s-a părut ge-ni-al! Dacă voi ajunge la vârsta lor, aș vrea să am același instinct și mintea lor ageră!

Așadar, văzându-i atât de doritori să afle tot felul de lucruri, le-am arătat și cum ne jucăm, cum vorbim cu ceilalți pe chat, cum și ce scriu pe blog (am avut critici de mare clasă).

Prin urmare, tehnologia face parte din viața mea dar și a celor dragi mie. Eu recunosc că fără tehnologie nu mi-aș putea face treaba, nu aș putea să țin legătura cu rudele și prietenii mei „împrăștiați” prin toată lumea. Deci go-go tehnologie!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2019

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: