Moda și încâlcitele sale… trenduri

Odată cu venirea toamnei, atât doamnele cât și domnii sunt curioși să afle care sunt tendințele din modă. Pentru sezonul toamnă-iarnă 2019, am decis să aflu și eu care sunt trendurile pe care domnii ar trebui să le ia în considerare. Cu ajutorul Answear, am găsit aceste informații cu ușurință!

Ce sunt trendurile?

Nu știu dacă ai fost vreodată curios să afli ce sunt mai exact aceste trenduri și cine le stabilește în fiecare sezon, an, minut sau zi. Pe scurt, moda este o deprindere colectivă potrivită la un moment dat unui grup, este o artă ce îmbină tradiția cu inovația.
⏺️ Ce este cert este că moda se schimbă și revine (după un anumit timp)!
Cele ce stabilesc, în general, trendurile fiecărui sezon, sunt marele case de modă iar noi aflăm despre aceste tendințe din revistele de modă și site-urile de specialitate. Unul dintre site-urile ce ne ține mereu la curent cu „ce se mai poartă” și ne oferă posibilitatea de a fi mereu la modă este Answear.

I ❤️ it (sau trendul care îmi place cel mai mult)

Eu știu că hainele și accesoriile pe care le port nu sunt mereu la modă. Consider că sunt, mai degrabă, atemporale 😊. Însă, mi s-au părut mereu interesante (și captivante) tendințele pentru vestimentația și accesoriile domnilor. Așadar, am aflat că în sezonul toamnă – iarnă 2019, domnii ar trebui să se împrietenească cu denimul și să adopte ținute clasice.

Ahh… de câte ori mi-am imaginat un bărbat înalt, cu puțină barbă, purtând în zilele răcoroase o maletă neagră, un palton cafeniu, o pereche de jeanși gri și un zâmbet cuceritor care să spună „Bună! Știi cumva cât este ceasul?”. 😍 Atât am visat până s-a și întâmplat! Astfel, mi-am dat seama că prietenul meu este un împătimit al trendurilor și știe cum să mă cucerească (și nu doar cu un zâmbet).

Imaginile sunt preluate de pe site-ul Answear

Nu știu dacă m-am îndrăgostit de denim și de ținutele clasice doar datorită lui, dar știu că vor fi mereu preferatele mele. Conform tendințelor, domnii ar trebui să se îmbrace chiar din cap până în picioare în denim, indiferent de nuanțe și de texturi. Iar ținutele clasice… indică-mi o singură fată care nu este îndrăgostită de bărbații în costum: modele cambrate, pulovere elegante și eșarfe asortate cu zâmbete cochete. 😜

Meh… 😑 (sau trendul ce nu e pe gustul meu)

Nu am înțeles și nici nu cred că voi înțelege vreodată hainele și accesoriile în culori neon. Cu siguranță se potrivesc celor ce doresc să iasă în evidență dar nu sunt deloc pe placul meu. Glumeam deunăzi cu prietenul meu spunându-i că ar putea să își cumpere o eșarfă sau un fes (că tot a venit toamna) într-o culoare neon ca să îl pot recunoaște în mulțime. Am înțeles că cele mai căutate culori neon din acest sezon sunt galben și oranj.

Imaginile sunt preluate de pe site-ul Answear

Totuși, chiar dacă nu îmi place acest trend al culorilor neon, pot spune că, de fiecare dată când văd o persoană ce poartă aceste culori, zâmbesc. Zâmbesc pentru că sunt persoane care stăpânesc atât de bine tendințele și sunt mereu up to date dar și pentru că unora nu li se potrivesc deloc. Cred că dacă ar trebui să ies din zona mea de confort, aceasta ar fi o posibilitate: să mă îmbrac în culori neon din cap până în picioare (și prietenul meu să aibă o ținută clasică). 😀

Acum este rândul tău. Ce tendințe îți plac și care sunt acelea pe care nu le înțelegi?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2019

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

WordPress.com.

SUS ↑

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: